Левски осъжда нападението над клубния автобус

Левски осъжда нападението над клубния автобус
Снимка: Fanface.bg
A A+ A++ A

Ръководството на Левски публикува декларация по повод вандалската проява спрямо автобуса на "сините" на стадион "Българска армия".

Возилото на Левски пострада от агитка на вечния съперник ЦСКА преди дербито на юношите (старша възраст) в сряда. Автобусът е бил атакуван от вандали, които са го обстрелвали с различни предмети. Единствената видима щета остана задният капак, който е бил залят с червена боя.

Изявлението на Левски по темата:

ПФК Левски остро осъжда действията на "червени" фенове вчера по време на срещата от първенството на Елитната юношеска група до 19 г. ЦСКА - Левски. Смятаме, че е недопустимо подобни неща да се случват по време на мач на подрастващите, където трябва да се възпитава любов към спорта и в частност към най-популярната игра.

Нецивилизовано е хора с бухалки, да ритат, блъскат и заливат с боя клубния автобус на противника. Безспорно е, че организацията на стадион "Българска армия" е на доста ниско ниво и ние апелираме за засилена охрана по време на юношеските срещи.

Само преди няколко дни старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ни обвини в действия, които сеят омраза. В контекста на събитията от вчера, неговите твърдения са меко казано несериозни и абсурдни. Сигурни сме, че компетентните органи в БФС ще вземат адекватно решение по този случай.

#Левски #автобус #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници