Хората с минимален доход получават обратно 10% от данъците си, увери Цонев

Хората с минимален доход получават обратно 10% от данъците си, увери Цонев
Според Цонев имуществото на политиците в публично. Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

„През следващата година хората с минимална заплата ще получат обратно данъка за доход на физически лица - Данък общ доход“, каза в ефира Нова телевизия във вторник депутатът от ДПС Йордан Цонев.

„Данъкът ще се събира и декларира, а в края на годината се връща на даденото лице. Между 250 и 400 000 души ще получат това данъчно облекчение“, сподели той.

„Естествено, мъчно ни е, че Христо Бисеров си подаде оставката. Информацията, която господин Местан представи, е всичко, което знаем в ДПС. На този етап случаят за нас е приключен. Той реши да напусне партията. Познавам добре Бисеров и той не се е поддал на чуждо влияние. Негова преценка е да си защити името в съда като обикновен гражданин. Добре е и други хора, за които се водят такива дела, също да постъпят така. Редно е и президентът, и Цветанов да си подадат оставката като Бисеров“, каза депутатът от ДПС.

Цонев отказа да коментира слуховете, че чуждестранни служби са пресекли траншове на Бисеров. Депутатът от ДПС сподели също, че имуществото на политиците е публично и всички техни сметки се проверяват от НАП.

#Йордан Цонев #ДПС #БСП #Христо Бисеров #НАП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници