Появи се финалната версия на Android 4.3 за Samsung Galaxy Note II

Появи се финалната версия на Android 4.3 за Samsung Galaxy Note II
A A+ A++ A

Вече излезе Android 4.4, но повечето производители усилено работят по пускането на ъпдейт до Android 4.3 за телефоните си. Samsung е една от тези компании. След като стартира обновяването на Galaxy S4, компанията продължи с плановете си и следващото устройство с нов софтуер, изглежда, ще бъде Galaxy Note II. Наскоро в интернет се появиха две тестови версии на фърмуера за смартфона, които осигуриха поглед към новите функции в него, но междувременно, благодарение на SamMobile, вече имаме достъп и до една от финалните версии на софтуера.

В нея присъстват същите функции, които разкриха и тестовите издания. Това означава, че ще получите обновена версия на интерфейса TouchWiz (като тази в Galaxy Note 3 и Galaxy S4), Samsung KNOX и Wallet. За жалост обаче, фърмуерът включва старите уиджети и лаунчер за приложения, което сигурно ще разочарова много от притежателите на телефона. Очаква се разпространението на обновяването да стартира през идните седмици, но ако не ви се чака и имате настроение за експерименти, SamMobile ще ви помогне с инсталацията.

http://www.sammobile.com/2013/11/17/exclusive-n7100xxuemk4-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници