Борисов: Орешарски, уволни себе си!

Борисов: Орешарски, уволни себе си!
Бойко призова Орешарски да се уволни сам. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Над 30 000 привърженици на ГЕРБ от цялата страна присъстваха на митинга в Пловдив. Те пристигнаха със 70 автобуса, организирани от ГЕРБ, както и със собствен транспорт. Нямаше сблъсъци и провокации.

От трибуната лидерът на партията Бойко Борисов призова за незабавна оставка на правителството и предсрочни избори, съобщи Нова телевизия.

“Орешарски е държавен служител. Той е на партиен митинг на БСП. Следователно той трябва да бъде уволнен, трябва да си подаде оставката”, категоричен бе той.

Той напомни, че вчера премиерът Пламен Орешарски обяви, че държавните служители, които ходят по протести срещу правителството, ще бъдат уволнени.

“Поне веднъж да си удържи на думата и да си подаде оставка. Няма да го наричам премиер, България е имала добри премиери, той е обида за тази дума. Ще сезираме Европа за тази закана на премиера – да уволнява държавни служители, защото ходят на митинг”, заяви още лидерът на ГЕРБ.

След митинга Борисов се появи в игра през втората част и помогна на Витоша Бистрица да победи Локомотив Пловдив с 1:0 в мача реванш между двата тима от осминафиналите на турнира за Купата на България.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #локомотив #Витоша #Пловдив #митинг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници