Ъпдейт направи Galaxy Gear по-функционален

Ъпдейт направи Galaxy Gear по-функционален
A A+ A++ A

Samsung Galaxy Gear е от броени дни на пазара и първите му потребители останаха изненадани от ограничените в някои отношения възможности. Най-дразнещо се оказва различното изобразяване на известията от приложения - някои от тях се показват изцяло, а други подканят потребителите да ги видят изцяло в телефона. Появиха се и първите външни разработки (например ATN Manager), които активираха показването на пълните известия за почти всяко приложение.

За щастие Samsung следи отблизо реакциите на потребителите и вече е готова да отстрани този недостатък в софтуера на часовника. Компанията пусна обновена версия на приложението Gear Manager в Samsung Apps, което вече позволява активирането на нотификации от всички приложения, които са инсталирани в телефона. То обаче работи с нов фърмуер за Galaxy Gear с номер V700XXUAMK7, който вече се разпространява в Англия и скоро ще достигне и до другите пазари.

Можем да потвърдим, че след обновяването, което може да се направи и ръчно, вече е възможно показването изцяло на съобщения, например в Hangouts и Gmail. Отново има опция за показването на избраното съобщение в телефона и е възможно разглеждането на всички съобщения от даден източник - например от Gmail, WhatsApp, Hangouts, SMS и т.н.

http://www.sammobile.com/2013/11/15/galaxy-gear-just-became-more-awesome-now-shows-full-notifications-for-every-app/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници