Motorola Moto G е достъпен и функционален

Motorola Moto G е достъпен и функционален
A A+ A++ A

Със следващия си смартфон Motorola обръща внимание на потребителите с ограничен бюджет, които не искат да правят компромиси с качеството, преживяването и технологиите. Става дума за Moto G, който идва като бюджетна версия на и без това достъпния Moto X. Сходството се подсилва от приликите в дизайна и изработката, простиращия се от край до край 4,5" дисплей с резолюция 720р, използваното стъкло Gorilla Glass и нанопокритието върху компонентите, което ги предпазва от повреда от водни пръски.

Смартфонът разполага със сменяем заден панел, който позволява лесна персонализация с допълнителни панели и калъфи. Както вече научихме, използва четириядрен процесор Snapdragon 400 с честота 1.2GHz, допълнен от 1GB RAM. Вградената памет е 8GB и 16GB. Цената в Щатите без обвързване с договор съответно е 179 долара и 199 долара, но компанията обещава достъпна цена и на другите пазари, на които ще се предлага устройството.

Според Motorola батерията стига за ден работа, а операционната система е Android 4.3 с очакван ъпдейт до Android 4.4 до януари следващата година. В софтуерно отношение компанията обещава почти чиста версия на операционната система и съответно много висока производителност, която може да съперничи и на няколко пъти по-скъпите модели от висок клас - Motorola даде пример с Galaxy S4. Поставя се фокус върху познатите приложения и услуги на Google.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници