Николай Бареков: Бойко Борисов е като Бисеров и Ал Капоне

Николай Бареков: Бойко Борисов е като Бисеров и Ал Капоне
Бившият шеф на ТВ7 внесе два сигнала срещу Борисов в парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, сезира комисията за борба с корупцията срещу Бойко Борисов. Бареков твърди, че докато бил главен секретар на МВР и кмет, експремиерът е бил в конфликт на интереси.

Бившият шеф на ТВ7 внесе два сигнала срещу Борисов в парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.

Николай Бареков пристигна в Народното събрание около обяд по покана на шефа на комисията Волен Сидеров.

Единият сигнал е за конфликт на интереси. Бареков твърди, че когато е бил главен секретар на МВР и кмет на столицата, Борисов е имал участие във фирма "Джи ен би Травъл къмпани" ООД. Той е държал 50% от нея и е бил неин управител от 1994 г. до 8 септември 2006 г.

Другият сигнал е свързан с изнесените от Николай Бареков миналата седмица данни за офшорката на Борисов в Кипър.

„Ако парламентът си свърши работата, Борисов няма да има друг избор, освен да напусне парламента. Искам този човек да напусне незабавно българския парламент и партията си, както го направи неговият политически двойник Христо Бисеров", заяви Николай Бареков.

"Също както американската държава осъди Ал Капоне и той лежа доживот в затвора не заради наркотици и алкохол, а за неплащане на данъци. В случая българският Ал Капоне - Бойко Борисов, ако Сидеров реши и сезира прокуратурата и НАП, Борисов може да бъде осъден за конфликт на интереси", обясни Бареков.

"Виждате, че навън се води война, платена с парите на една мутра и основател на групировката СИК - Бойко Борисов", подчерта лидерът на "България без цензура".

#Николай Бареков #Бареков #Бойко Борисов #Волен Сидерв #Бисеров #Ал Капоне #"България без цензура"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници