Снимки на Motorola Moto G и детайли за цената

Снимки на Motorola Moto G и детайли за цената
A A+ A++ A

Премиерата на Motorola Moto G очакваме утре, но устройството вече се появи в различни онлайн магазини заедно с различни детайли за характеристиките и цената му. Освен това видяхме и първите официални снимки на смартфона. Според запис в базата данни на приложението за тестове GFX Benchmark Motorola XT1032 има дисплей с резолюция 720p и има четириядрен процесор Snapdragon 400 с честота 1,2GHz и графичен ускорител Adreno 305. Използва Android 4.4 KitKat.

По-късно устройството се появи и в сайта на Amazon UK с цена 160 паунда и дата за пазарна премиера 13 ноември. Английската верига магазини Tesco също не пропусна да публикува Moto G в сайта си, но с цена 149 паунда. За щастие той пусна и три официални снимки на устройството, които разкриват дизайн, подобен на този в Moto X.

Смартфонът беше забелязан и в германския сайт на веригата Phone House заедно с технически характеристики, които потвърждават вече известното. Сред другите детайли са съвместимост с GSM/GPRS/EDGE и UMTS/HSDPA мрежи, WiFi, Bluetooth, GPS, 4,5" дисплей, 5МР камера, 1 GB RAM, 8 GB вградена памет и батерия с капацитет 2070 mAh. Размерите на корпуса са 129,9 x 65,9 x 6-11,6 мм при тегло 143 грама.

http://www.gsmarena.com/motorola_xt1032_aka_moto_g_pops_up_on_amazon-news-7156.php

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници