Изтича информация от ДАНС, казва Цветанов

Изтича информация от ДАНС, казва Цветанов
„По мое време всичко, което сме правили, е било водено от интереса на държавата", заяви Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Има изтичане на информация от ДАНС“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ, бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи, Цветан Цветанов.

„От действията, които бяха предприети, всеки може да си направи подобен извод. Имаме лично решение, политическа позиция на ДПС, четири дни преди да бъде информиран главният прокурор“, посочи Цветанов, предава „Фокус“.

„Искам да благодаря на главния прокурор за вчерашната му позиция и за неговата искреност кога е запознат със сигнала за Христо Бисеров. Той е запознат един ден преди вчерашното му участие, а всички действия, които бяха предприети – 4-5 дни имаше политическо решение и лично решение на Христо Бисеров”, каза още той.

„Защо вчера вицепремиерът и министър на вътрешните работи заяви публично в участието си в сутрешен блок, че не е знаел за тази разработка и тази информация”, запита Цветанов.

„По мое време всичко, което сме правили, е било водено от интереса на държавата. Всичко, което се случи в промените за сектора на сигурност, сливането на ДАНС с ГДБОП, беше с цел. Всички хубави, прекрасни сигнали за много висши представители на държавата са заминали на кино”, добави той.

#Цветан Цветанов #Христо Бисеров #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници