Стоичков се предложил за треньор на "Цървена Звезда"

Стоичков се предложил за треньор на "Цървена Звезда"
Не знам дали Звезда търси нов треньор, но аз съм често в Белград, така че кой знае, може един ден да се озова начело на Цървена Звезда", споделя още Христо Стоичков. Снимка: senzacia.net
A A+ A++ A

Христо Стоичков се е самопредложил за старши треньор на сръбския гранд „Цървена Звезда“ в интервю за местното издание „Наше новине“.

От известно време се говори, че Славиша Стоянович едва ли ще заема треньорския в сръбския отбор още дълго, а списъкът с негови евентуални наследници е дълъг, предава БГНЕС.

Родната футболна звезда заяви пред сръбския вестник, че е готов да застане начело най-титулувания сръбския клуб и разкри, че преди време дори е водил преговори за поста.

"Пикси (б. ред - бившият президент на тима Драган Стойкович) е мой приятел. Истината е, че имаше някои разговори, но не се стигна до договор, защото той избра по-опитен треньор. От онзи момент обаче се промениха много неща. Аз пък съм доста по-зрял", казва Стоичков.

"Ще бъде хубаво, ако Джая (б. ред - сегашният президент на "Цървена Звезда", Драган Джаич) се сети сега за мен, след като вече записах успехи като треньор. Аз съм готов да започнем преговори, особено с човек като него. Драган знае как се прави добър отбор и успешен клуб. Не знам дали Звезда търси нов треньор, но аз съм често в Белград, така че кой знае, може един ден да се озова начело на Цървена Звезда", споделя още Христо Стоичков.

#Христо Стоичков #"Цървена Звезда"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници