Двама задържани след зрелищна гонка и катастрофа

Двама задържани след зрелищна гонка и катастрофа
Двамата пострадали вероятно са купували канабис в района на Сандански.
A A+ A++ A

24-годишен мъж от Димитровград е в болница, а 20-годишен от Пловдив е задържан в РУП-Рила, след зрелищна полицейска гонка и последвала катастрофа.

Към 19.00 часа в сряда вечер в района на Кочериново патрул подава стоппалка на лек автомобил Хонда със старозагорска регистрация. Шофьорът не се подчинява на полицейското разпореждане и продължава с мръсна газ към град Рила. Полицаите от Кочериново подават сигнал на колегите си от Рила да спрат автомобила нарушител. На входа на града патрулка му прегражда пътя, но той отново не спира, едва не е прегазил един от полицаите, съобщи БГНЕС. Патрулът продължава да преследва Хондата по пътя за Рилския манастир. Малко след град Рила автомобилът е открит катастрофирал в река Рилска, но в него нямало никой.

15 полицаи от управлението в град Рила и участъкът в Кочериново започват издирване на пътниците от катастрофиралата кола. 2 часа полицаите претърсват района и към 21.00 часа откриват двама души.

Единият от тях, 24-годишният Евгени Тодоров, е обявен за общонационално издирване, тъй като има издадена 3-годишна присъда. Вторият задържан е 20-годишният Баби Мухлев от Пловдив, който е криминално проявен. Двамата са били в района на Сандански, където, по неофициална информация, са купували канабис.

Двамата са транспортирани до МБАЛ-Благоевград.

#Сандански #Рила #Кочериново #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници