Според Бареков, Борисов и Цветанов опитали да смачкат разследване срещу Тотев

Според Бареков, Борисов и Цветанов опитали да смачкат разследване срещу Тотев
Бареков твърди, че има политически чадър над кмета на Пловдив. Снимка: www.razkritia.com
A A+ A++ A

“През май месец експремиерът Бойко Борисов и неговата дясна ръка Цветан Цветанов се опитаха да смачкат разследването за конфликт на интереси на кмета на Пловдив Иван Тотев, направено от журналистката Диляна Гайтанджиева.

Според мен проблемът беше не толкова в Тотев, а в присъствието на строителната фирма в това разследване, за която не е тайна, че процент от акциите държи Борисов“. Това твърди Николай Бареков в публикация в сайта си.

„ Борисов и Цветанов започнаха да ме "уверяват" как това разследване не трябва да излиза, защото щяло да удари предизборно по реномето на партията“, пише още Бареков. Според него, именно след този разговор с Цветанов, Борисов го пита "как е минало при онзи капут".

„За мен няма съмнение, че политическият и медийният чадър над Тотев беше осъществен от тях двамата, но аз дадох старт на разследването и то видя бял свят, въпреки предизборната обстановка и заплахи, категоричен е бившият телевизионер. Бареков твърди, че е чувал, че "Тотев дължи на Борисов огромни суми пари, хвърлени за избирането му за кмет на Пловдив".

#Бойко Борисов #Цветан Цветанов #Диляна Гайтанджиева #Николай Бареков #Пловдив #Иван Тотев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници