Криско, Поли и Мария се борят за оставане в Музикална академия

Криско, Поли и Мария се борят за оставане в Музикална академия
Поли Генова, Криско и Мария Драгнева ще се борят за оставане в академия и наградата от 100 000лв. Снимка: artmedia-bg.com
A A+ A++ A

Прея ще открие елиминационния концерт на Музикална академия. Тя бе избрана от зрителите за най-добър изпълнител за миналата седмица с изпълнението си в ролята на Джанис Джоплин.

Новият сблъсък е между звезди и звезди, но едните са в ролята на жури, а другите в ролята на изпълнители. Участниците обвиняват журито, че не е достатъчно честно и обективно. Журито става все по-безкомпромисно и критично към изпълненията.

Петя Буюклиева ще се завърне на сцената на Музикална академия, но този път като специален гост коментатор.

Поли Генова, Криско и Мария Драгнева ще се борят за оставане в академия и наградата от 100 000лв. Всеки от тях ще изпее по едно парче в дует с приятел от своята група. Журито има правото да спаси един артист, а другите двама ще продължат дуела на сцената.

Дичо ще партнира на Криско при изпълнението на хита “Дим да ме няма” и на Поли Генова в авторската й песен “One Lifetime is not enought”. Мария Драгнева е пред голямо предизвикателство и ще влезе в ролята на Beyonce с “I was Here” , за което ще й партнират Прея и Георги.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино