Анализатори очакват iPad mini с Retina дисплей и iPad 5 без Touch ID сензор

Анализатори очакват iPad mini с Retina дисплей и iPad 5 без Touch ID сензор
A A+ A++ A

Всички очакваме с нетърпение утрешното събитие на Apple, на което се предполага, че компанията ще представи нови таблети iPad. Според анализаторите от KGI Securities обаче Apple може и да ни изненадат малко. До момента се предполагаше, че петото поколение iPad ще разполага с TouchID също както и iPhone 5s. От агенцията обаче смятат, че това няма да се случи, тъй като точно тази част вече забавя производството на iPhon 5s. Освен това новият таблет ще бъде с по-компактни размери и дебелина 7,5 мм. Теглото му пък ще бъде около 500 грама и ще работи с новия 64-битов процесор на компанията A7X.

iPad mini ще има Retina дисплей, вследствие на което по всяка вероятност ще бъде по-тежък от предшественика си, а освен това ще използва и същия процесор. Освен таблетите очакваме Apple да обнови и серията лаптопи MacBook Pro, като новите модели ще използват процесори Intel Haswell, което би трябвало да осигури на устройствата повече изчислителни възможности и по-дълъг живот на батерията. Камерата на лаптопа пък ще бъде обновена, за да поддържа full HD видео.

http://9to5mac.com/2013/10/19/apple-event-predictions-from-kgi-thinner-lighter-a7x-ipad-5-wimproved-camera-gold-option-no-touchid-a7-ipad-mini-wretina-haswell-macbook-pros/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино