Да кажат кой е поръчителят на стрелбата срещу Доган, настоя Местан

Да кажат кой е поръчителят на стрелбата срещу Доган, настоя Местан
Според Местан, се правят нескопосани опити да се представят политически каузи по време на съдебното заседание от нападателя. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Важният въпрос по делото срещу Октай Енимехмедов, е въпросът за поръчителя. Надявам се, компетентните органи да не преустановят работата по установяването на политическия поръчител, който стои зад Октай Енимехмедов, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан. Той се яви като свидетел по делото в понеделник.

„Ахмед Доган е представил болничен лист, че здравословното му състояние не позволява да се яви на това дело. Не съм оторизиран да дам повече информация за състоянието му. Не съм съдия и не съм в състояние да коментирам чисто юридическата страна на въпроса, но като човек аз имам един насрещен въпрос – след като по това дело видно и от днешните свидетелски показания абсолютно всичко е ясно, някой съмнява ли се, че Октай Енимехмедов дойде с пистолет, презареди го 2 пъти в опит да произведе 3 изстрела, че у него беше намерено и хладно оръжие. Вие как си представите, поставете се на мястото на Доган, да го държим в непосредствена близост с екзекутора му”, обясни Местан, цитиран от агенция "Фокус".

Според него, се правят нескопосани опити да се представят политически каузи по време на съдебното заседание от нападателя.

#Октай Енимехмедов #Лютви Местан #Ахмед Доган #Доган #Местан #съд #дело

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници