"Литекс" би "Лудогорец" с 4:2

"Литекс" би "Лудогорец" с 4:2
Снимка: sportvox.net
A A+ A++ A

Отборът на Литекс победи Лудогорец с 4:2 като гост в двубоя между двата тима от 13-ия кръг на първенството и поведе в класирането на „А“ група.

"Оранжевите" бяха считани за аутсайдер в двубоя, но започнаха отлично срещата и след няколко пропуска поведоха 18-та минута с гол на Миро Манолов.

Само след седем минути Николай Бодуров удвои с глава, а в 31-та минута Джазула направи 3:0, след като реализира първата дузпа, отсъдена срещу Лудогорец в "А" група.

Домакините се хвърлиха в атака през втората част и намалиха изоставането си в 50-та минута, когато Мисиджан вкара със страхотен изстрел извън наказателното поле.

В 64-та минута реферът Ивайло Стоянов подмина 100-процентова дузпа в полза на шампионите, след като Страхил Попов изби с ръка удар на Мисиджан, който влизаше във вратата.

Възпитаниците на Стойчо Стоев пропуснаха няколко положения, преди Симеон Славчев да сложи точка на спора с техничен прехвърлящ удар, с който покачи на 4:1.

Малко преди края Светослав Дяков оформи крайното 2:4 от дузпа, а преди изпълнението на центъра играчите на двата отбора се спречкаха.

Жуниор Кишада избута грубо Армандо Ваюши, който бавно излизаше от терена за смяна, след което футболистите и хората от скамейките заформиха меле, а реферът Ивайло Стоянов изгони Кишада и Бодуров.

След този успех ловчанлии излязоха начело на класирането с 28 точки, колкото има и Лудогорец. ЦСКА е на трето място с 26 точки.

#Литекс #Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници