Замеряха Бан Ки Мун с обувки и камъни

Замеряха Бан Ки Мун с обувки и камъни
Палестински протестиращи са хвърляли обувки и камъни по колоната автомобили, в която е пътувал генералният секретар на ООН Бан Ки Мун. Снимка: alarabiya.net
A A+ A++ A

Палестински демонстранти са замеряли с камъни и обувки колоната автомобили от ескорта на генералния секретар на ООН Бан Ки Мун.

Палестински протестиращи са хвърляли обувки и камъни по колоната автомобили, в която е пътувал генералният секретар на ООН Бан Ки Мун, съобщи ИТАР-ТАСС.

Според информацията инцидентът е станал днес, когато колоната автомобили се е приближила до границите с палестинската територия.

Демонстрантите протестират срещу ръководителя на ООН, тъй като по време на своето посещение не се е срещнал със семействата, чиито членове са задържани от израелските правоохранителни органи.

Във вторник Бан Ки Мун започна тридневната си близкоизточна обиколка, като започна от Аман, където с посредничеството на Йордания се състояха палестинско-израелските разговори, след това се срещна с израелските ръководители и с ръководителя на Палестинската автономия Махмуд Абас.

По програма генералният секретар на ООН днес трябва да посети Ивицата Газа, за да прецени хуманитарната обстановка там.

#Бан Ки Мун #генерален секретар на ООН #Палестина #обувки #камъни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници