Windows 8.1 вече достъпен за изтегляне

Windows 8.1 вече достъпен за изтегляне
A A+ A++ A

Microsoft стартира обновяването на Windows 8 до версия 8.1. Използващите Windows 8 ще получат известие за наличния ъпдейт и ще могат да го инсталират безплатно чрез изтегляне на файл с големина около 3GB от Windows Store. Информацията, настройките и приложенията ще бъдат запазени и можете да продължите да използвате компютъра докато обновяването се изтегля.

Използващите Preview версията имат различни опции в зависимост от начина по който са я инсталирали. Ако това е станало през Windows Store върху Windows 8 е възможно директното инсталиране на финалната версия. Файловете ще бъдат запазени, но ще се наложи да преинсталирате приложенията.

В случай, че сте инсталирали Windows 8.1 Preview чрез ISO можете да инсталирате обновяването, но то няма да може да бъде активирано без код за Windows 8.1. Освен това няма да работят и съществуващите ключове за Windows 8. Ако преди това сте използвали Windows 8 легално ще се наложи да преинсталирате тази версия и след това да обновите до 8.1.

Windows 8.1 идва с много подобрения в различни области. В системата вече е интегрирано търсенето на Bing, разширена е възможността за синхронизиране на файлове със SkyDrive, има промени в началния екран и опциите за едновременна работа с две приложения, завръща се бутона Start, поддържа се работата с устройства с по-малък диагонал на екрана и много други.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници