Samsung F6320 осигурява още повече забавления у дома

Samsung F6320 осигурява още повече забавления у дома
A A+ A++ A

Каквото и да правим, домашните забавления никога не са достатъчни и това изглежда не е убегнало на Samsung, които са помислили за нови начини, с които да ни осигурят такива. Откриваме ги в новите телевизори на компанията от серия 6, като 40-инчовия смарт модел F6320, които включват центъра Smart Hub, предлагащ още повече съдържание.

Персонализирано забавление
В Smart Hub на Samsung F6320 ще откриете няколко панела - Apps, Social и Photos, Video и Music, които осигуряват удобен достъп до приложения, видео и музика, както и до любимите клипове на приятелите ви от Facebook и Twitter. На свой ред панела Photos, Videos & Music дава възможност за възпроизвеждане на съдържание от таблет, телефон или лаптоп директно върху големия екран на телевизора - необходимо е само то да е споделено в домашната ви безжична мрежа или налично в облачни услуги като SugarSync, Dropbox и SkyDrive. Така цялото съдържание, което ви интересува, е събрано на едно място.

Без компромис с качеството на картината
Не трябва да забравяме, че все пак става дума за телевизор и е важно той да предложи качествено изображение. Samsung F6320 се справя с това, като разчита на редица технологии - например Clear Motion Rate генерира ясни динамични изображения, като се възползва от възможностите на чипсета, TV панела и подсветката. Така всички движещи се изображения остават ясни, а принос за това има и технологията за фоново осветление в панела. На свой ред функцията Wide Colour Enhancer Plus и Full HD резолюцията подобряват цветопредаването и разкриват и най-малките детайли в картината. Доброто предаване на динамични образи е особено важно за гледане на спортни предавания и няма как да пропуснем да го отбележим.

Необикновен дизайн
За да се насладите на качеството на изображението е важен и дизайнът на телевизора. Samsung F6320 преминава и този тест с атрактивен външен вид и с по-тънка рамка за пълно потапяне в картината. Това е устройство, което без проблем ще се вмести в домашната ви обстановка и няма да отвлича вниманието ви от забавленията на екрана.

Модерна свързаност
Като един модерен телевизор Samsung F6320 е снабден с възможност за безжичен достъп и е в състояние да покаже съдържание от всяко съвместимо устройство Samsung. Можете без проблем да включите в него USB памет или външен твърд диск, за да видите на голям екран любимите си филми, снимки и музика. Освен това с помощта на вградената технология Wi-Fi Direct можете да възпроизвеждате съдържание и от други съвместими устройства, без да се налага да използвате допълнителен хардуер за свързване (като рутер).

Full HD 3D с удобни активни 3D очила
Възпроизвеждането на 3D изображения е едно от основните подобрения в F6400 спрямо предшествениците му от серия 6. Той залага на технологията Active 3D, която е предпочитана заради по-високото качество на детайлите и усещане за дълбочина на образа. Досега се смяташе, че активните очила са тежки и неудобни, но тази година Samsung направи редица подобрения и те вече са леки и удобни, което позволява да се наслаждавате на 3D съдържание по-дълго време без умора.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници