Pantech Vega Secret Note също предлага сензор за отпечатъци

Pantech Vega Secret Note също предлага сензор за отпечатъци
A A+ A++ A

Корейската компания Pantech стана следващият производител на мобилни телефони, който предложи модел със сензор за пръстови отпечатъци. С това изпревари HTC, които на 15 октомври очакваме да представят модела One max също с такава хардуерна особеност. Разбира се, корейското устройство най-вероятно няма да напусне границите на източната страна, но въпреки това предлага впечатляващ набор от актуални характеристики.

Осигурява 5,9" full HD дисплей с минимална рамка около него, а за бързата работа се грижи четириядрен процесор Snapdragon 800, допълнен от 3GB оперативна памет. Върху задната страна е поставен сензор за отпечатъци, който служи за достъп до защитено от потребителя съдържание като снимки, видео и др. А освен това върху задната страна е поместен и сензорен панел за управление на различни функции.

Присъства и писалка за въвеждане на информация и употреба в различни приложения, а основната камера е с резолюция 13МР в допълнение на 2МР предна. Телефонът предлага и 32GB вградена памет. Продажбите му в Южна Корея започват от следващата седмица на цена без договор от 850 долара.

http://www.zdnet.co.kr/news/news_view.asp?artice_id=20131010133539

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници