Батков прие оставката на Сираков, решава за Тонев

Батков прие оставката на Сираков, решава за Тонев
"Ако бяхме говорили нормално, Петев щеше да е старши треньор, продължавам да смятам, че той имаше какво да даде", каза Батков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът на футболен клуб „Левски“, Тодор Батков, разкри, че е приел оставката на спортния директор на клуба, Наско Сираков, а за тази на Иво Тонев все още не е взел решение.

"По отношение на твърденията, които прозвучаха от интервюто на Сираков, нямам намерение да влизам в полемика с него. Това, което кажа сега ще е последното", започна Батков, предава gong.bg

"Първо, решението Сираков да се върне в Левски го взех еднолично. Второ, както ви казах, всички важни решения, освобождаване на Йоканович, назначение на Петев, съм ги взимал аз, включително и по отношение на трансфери последната дума имам аз. Друг е въпросът качествени ли са тези трансфери", коментира Батков.

"Днес прозвуча нещо, което един президент на футболен клуб си позволи да каже в едно студио, че аз не съм собственик. Кажете кой е собственик, аз съм собственик на 90% от акциите на "Левски" с право на глас, 95% от непривилегированите акции без право на глас и аз съм единственият кредитор на клуба. Инвестирал съм голяма 8-цифрена сума. Аз съм на 55 години и е малко смешно да повтарям кой е собственик", заяви Тодор Батков.

"Ако бяхме говорили нормално, Петев щеше да е старши треньор, продължавам да смятам, че той имаше какво да даде. Искрените ми извинения към този млад специалист. Разбирам го. Пожелавам успех на треньорското ръководство, това са само наши кадри. Пожелавам успех на футболистите и призовавам публиката да ни подкрепи в предстоящите мачове", каза още президентът на ПФК „Левски“.

"При така създадената ситуация приемам оставката на Наско Сираков, с благодарности. За Иво Тонев, предстои да се срещна с него, не съм взел решение, предстои да се срещна с него", завърши Батков.

#"Левски" #Тодор Батков #Наско Сираков #Иво Тонев #Ивайло Петев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници