"Атака" няма да иска вот на недоверие

"Атака" няма да иска вот на недоверие
Проф. Станилов поясни, че колегата му Магдалена Ташева е изразила мнение, че е възможно партията да поиска вот, но решение за това засега няма. Снимка: www.vestnikataka.bg
A A+ A++ A

Не е вземано решение за внасяне на вот на недоверие към правителството, заяви депутатът от "Атака" професор Станислав Станилов, предаде БНР.

Проф. Станилов поясни, че колегата му Магдалена Ташева е изразила мнение, че е възможно партията да поиска вот, но решение за това засега няма.

"Част от депутатите от парламентарната група на "Атака" са били в Брюксел, за да изразят на място недоволството си от изказване на евродепутат от Европейската народна партия по отношение на "Атака". Аз съм сигурен, че оттук са им казали "Идват от "Атака", не ги приемайте", коментира депутатът.

Той коментира дали пътуването до Брюксел е платено от партийната субсидия.

"Защо не попитате няколко десетки милиона субсидия на ГЕРБ къде се харчи, а всички гледате в мижавата субсидия на "Атака"?! Ние ги харчим само за партийна дейност, отделяме пари, за да помагаме на различни хора, за телевизията си, за вестника си. Нито питат БСП, нито питат ДПС", заяви Станислав Станилов.

#Станислав Станилов #Станилов #ГЕРБ #Атака #Брюксел #ДПС #Магдалена Ташева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници