Информация за Sony Xperia Z1 f (SO-02F), или Honami mini

Информация за Sony Xperia Z1 f (SO-02F), или Honami mini
A A+ A++ A

Слуховете за по-малка версия на флагмана Sony Xperia Z1, която ще предложи в по-компактен корпус същите процесор и камера, не са от вчера, но вече се потвърдиха с много по-конкретна информация. Тя идва от снимка на документ на японския оператор NTT DoCoMo, който съдържа информация за японските издания на Sony Xperia Z1 (SO-01F) и Sony Xperia Z1 f (SO-02F) - второто устройство е именно очакваният Honami mini.

Брошурата би могла да бъде и фалшифицирана, но според сайта Xperia Blog прилича на другите брошури на телекома. Ако все пак я приемем за действителна, то става ясно, че Sony ще предложи устройството в същите цветове като Xperia Z1 - бял, черен и лилав. Според списъка с характеристики отново ще включва четириядрен процесор Snapdragon 800 с честота 2,2GHz и 20,7MP основна камера, но ще предложи по-малък 4,3" дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела, 16GB вградена памет, 2GB RAM и батерия с капацитет 2300mAh. Смартфонът ще е с размери 127 x 64,9 x 9,4 мм и отново ще има водоустойчив корпус.

Засега все още има някакви съмнения дали всичко това е реално, тъй като звучи прекалено добре - все пак кога последно видяхте малък телефон с характеристики на топмодел? Sony обаче има традиции в пускането на по-компактни смартфони и нищо чудно компанията да реши да предложи такъв, за да спечели потребителите, които търсят именно подобно устройство.

http://www.xperiablog.net/2013/09/30/xperia-z1-f-so-02f-aka-honami-mini-specs-leak/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници