Промяна в регламента на Мис Свят ощетява България

Промяна в регламента на Мис Свят ощетява България
Снимка: tvbulgaria.info
A A+ A++ A

Промяна в регламента на Мис Свят ще ощети България.  Мис България 2013 Нанси Карабойчева успя да се нареди в Топ 10 на най-престижния конкурс за красота, въпреки това организаторите решиха гласовете за любимка на публиката да не бъдат зачитани при раздаването на точки на всяка претендентка в основната част на конкурса, предаде "Дарик".

В Юнаците, родното село на Мис България,  всички се вълнуват от предстоящия финал и са убедени, че българката ще спечели първото място.

Нанси е родена през 1993 в Пазарджик. Дълги години живее със семейството си в близкото село Юнаците. Въпреки че минаха повече от два месеца, бащата на Мис България Николай Карабойчев все още не може да повярва че дъщеря му може да бъде следващата Мис Свят.

"Тя до последно не мислеше да участва в този конкурс, даже до последно искаше да работи в семейния ни магазин. Тъкмо беше влязла в ритъм и каза, че иска да се пробва на последния кастинг. И в най-смелите си виждания и прогнози не съм мислел, че тя е Мис България", разказа баща й.

#Мис България 2013 #Нанси Карабойчева #Мис Свят #Нанси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници