Telekom Austria Group пуска нова сателитна платформа

Telekom Austria Group пуска нова сателитна платформа
A A+ A++ A

Скоро може да видим предложения за сателитна телевизия от "Мтел", подсказва съобщение на Conax, че Telekom Austria Group е въвела в експлоатация нова B2B (business2business) сателитна платформа за DTH (direct2home) доставка на съдържание през сателит EUTELSAT 16A, която ще предлага на компании и оператори от страните от Централна и Източна Европа. В нея е включено и решението за централизирано управление на достъпа Conax Contego Plus за по-лесна защита на съдържанието в различни платформи.

Първият оператор от портфолиото на TAG, който ще използва решението, е хърватският Vipnet. Той ще предложи комбинация от различни DTH услуги. Интересно е, че Conax е подразделение от групата на норвежците Telenor, които вече са собственик на GLOBUL.

Междувременно стана ясно, че на 1 октомври сателитното подразделение на Telenor и Broadband TV News организират в София среща, посветена на цифровото разпространение на телевизия в България. Присъствието на събитието е свободно и обещава да осигури на заинтересуваните информация за пазара в България и прогнози за развитието му.

Сред участниците в дискусията са Лейв Свенинг, отговарящ за Централна и Източна Европа в Telenor Satellite Broadcasting, Дидие Стосел от Nova Broadcasting Group, Невен Дилков от "Нетерра", Васил Щонов от Blizoo, Димитър Радев от Българската асоциация на кабелните комуникационни оператори, Бойко Василев от БНТ и Стефан Лагер от Zenterio.

http://www.conax.com/news/telekom-austria-group-selects-conax-to-secure-new-b2b-satellite-platform-direct2home-for-cee/
http://wholesale.telekomaustria.com/Content.Node/ourunit/news_events/Productlaunch-direct2home--your-directlink-to-75-million-ho.php
http://www.broadbandtvnews.com/event/sofia/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници