Максим Бехар представя България на три световни форума

Максим Бехар представя България на три световни форума
Българският PR експерт Максим Бехар ще представя страната ни на три световни форума - в Прага, в Париж и в Мумбай.
A A+ A++ A

Българският PR експерт Максим Бехар ще представя страната ни на три световни форума - в Прага, в Париж и в Мумбай, в рамките на две седмици.

Бехар ще говори за последните тенденции в социалните медии и тяхното влияние върху бизнеса с публични комуникации. Максим Бехар, който в началото на тази година бе избран за Председател на Борда на Форума в Давос, ще защитава в дебат нуждата от публичност и прозрачност срещу един от най-известните блогъри във Великобритания Стюарт Брус.

Седмица по-късно, на 10 октомври, на PR срещата на високо равнище (ICCO PR Summit) в Париж, Бехар ще говори пред директорите на най-големите PR компании в света за най-новите предизвикателства пред индустрията и новите моменти в отношенията клиент–агенция.

На 18 октомври Бехар ще говори за силата на социалните медии на годишния международен форум в Мумбай, Индия – Comfest 2013. На него ще бъдат представени лектори от целия свят. Миналата година Индийската бизнес асоциация, организатор на този форум, удостои Бехар с титлата „Комуникатор на десетилетието“ – награда, за първи път присъдена на чужденец в над 40-годишната история на организацията.

#Максим Бехар #Давос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници