Проблем в iOS 7 с достъпа до профилите в някои приложения

Проблем в iOS 7 с достъпа до профилите в някои приложения
A A+ A++ A

Вече писахме за един от бъговете в iOS 7, който позволява да пропуснете паролата за заключване и да получите достъп до някои данни от паметта на телефона. Това обаче съвсем не е единственият бъг на новата платформа. Според информация на The Verge друг бъг на платформата изключва профилите на потребителите в приложения като Mailbox и Snapchat и трябва пак да ги конфигурират с имена и пароли, което се оказва досадно за мнозина и те направо спират да използват софтуера и го заменят с друг.

От Mailbox съобщават, че се опитват да разрешат проблема от няколко дни, но засега безуспешно. Въпреки това от компанията обновиха приложението си за iOS, като изключиха автоматичното обновяване, предполагайки, че може то да е причина за изключване на профила. По принцип проблеми след пускането на нова версия на платформата е нормално да се появят при различни приложения, но особеното в случая е, че става дума за един и същи проблем, който се появява при много приложения.

Затова предположенията са, че проблемът е в платформата, а не в кода на външните автори. Засега набедена е новата функция Background Refresh на iOS 7. Някои потребители също така съобщават, че при изключването й от настройките на телефона проблемът се решава, но пък тогава телефонът няма да може да проверява автоматично за нова информация дори и когато не ползвате приложенията, а това е една от важните нови функции на iOS 7.

http://www.theverge.com/2013/9/23/4761860/ios-7-bug-snapchat-mailbox-loom-logged-out

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници