Започнаха продажбите на Samsung Galaxy Note 3 и Galaxy Gear

Започнаха продажбите на Samsung Galaxy Note 3 и Galaxy Gear
A A+ A++ A

Броени дни след премиерата им в началото на септември, Samsung започва да продава смартфона Samsung Galaxy Note 3 и часовника Galaxy Gear. Първите потребители на устройствата са в Холандия, където Samsung Galaxy Note 3 с процесор Snapdragon 800 се продава на свободна цена от 698 евро, а Galaxy Gear струва 350 евро.

В английския магазин на Expansys цената на Galaxy Note 3 е 620 паунда (734 евро), а друг британски магазин - Clove ще получи телефона утре на цена от 594 паунда (703 евро). Часовникът ще бъде наличен скоро и ще се продава за 282 паунда (334 евро). В германския магазин на Amazon продажбите на Galaxy Note 3 ще започнат след седмица на цена 700 евро, а цената на Galaxy Gear е 300 евро. В България все още няма официална информация за началото на продажбите, но предполагаме, че ще е скоро.

Междувременно на представяне в Тайван мениджър от Samsung е споделил информация за досегашните доставки на първите два телефона от серията Galaxy Note. Според него от Galaxy Note II са били доставени 30 милиона броя, а за Galaxy Note цифрата е 10 милиона. Остава да видим как ще се представи и Galaxy Note 3, но първите индикации за интереса към него в Южна Корея не са много добри.

Според проверки на ET News в трите местни оператора предварителните поръчки са разочароващи. Това може да се дължи на акцията на правителството срещу нелегалните субсидии за телефони, което е довело до сериозно повишаване на цените на устройствата и спад в продажбите от 30%, но може и да е глобална тенденция вследствие на насищането на пазара при моделите от Android от най-висок клас.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3_and_galaxy_gear_now_available-news-6855.php
http://www.unwiredview.com/2013/09/25/samsung-shipped-30-million-galaxy-note-2s-but-early-signs-from-korea-point-to-cool-note-3-reception/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници