Снимки от интерфейса на Android 4.4

Снимки от интерфейса на Android 4.4
A A+ A++ A

Вече видяхме малко от следващата версия на Android с името KitKat, благодарение на снимките и видеото на забелязан в бар смартфон Nexus 5. От сайта 9to5google обаче са готови да ни покажат повече от интерфейса на платформата с няколко изображения на някои от основните приложения в нея. На снимките се вижда, че Google са заложили на по-светла цветова гама за иконите в статус лентата, чийто цвят се променя в зависимост от активното приложение.

Иконите съответстват на тези, които бяха забелязани в ново изображение на корейската клавиатура в Google Play. Най-вероятно то също е от Android 4.4, което подсказва и малко изображение на пай в статус лентата - преди Google да избере името KitKat името на платформата беше Key Lime Pie. Два от кадрите показват променен дизайн за приложението за съобщения и за ползване на телефонните функции. Разбира се, няма как да знаем колко достоверни са изображенията преди представянето на Android 4.4, за което се говори, че ще бъде през октомври.

http://9to5google.com/2013/09/21/new-leaked-shots-show-redesigned-android-4-4-kitkat-phone-messaging-apps/
http://www.androidpolice.com/2013/09/20/google-adds-probable-android-4-4-screenshot-to-korean-keyboard-update-shows-new-status-bar-with-gray-icons-and-klp-debug-icon/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници