Правителството предприема мерки за насърчаване на стопанската активност

Правителството предприема мерки за насърчаване на стопанската активност
Значителна част от мерките на правителството са за насърчаване на стопанската активност и срещу париране на монополните явления. Снимка: www.manager.bg
A A+ A++ A

Значителна част от мерките на правителството са за насърчаване на стопанската активност и срещу париране на монополните явления, каза в парламента министър-председателят Пламен Орешарски. Той представи отчет на правителството за първите сто дни от управлението му, предаде агенция „Фокус“.

„Разработваме цялостна стратегия за ребалансиране на сектора на енергетиката. Предстои огромна работа по стабилизиране на енергийната система“, каза още премиерът. Стана ясно, че е била разработена стратегия за развитие на здравеопазването. Трудовият пазар също е във фокуса на кабинета.

„В отделна група мерки могат да се идентифицират мерки за подобряване на законовата база за обезпечаване на едно по-справедливо правораздаване“, заяви Орешарски. „Ще разчитам на вашето критично отношение, като съм убеден в градивния му характер“, завърши изявлението си премиерът.

#Пламен Орешарски #правителство #закон #характер #стратегия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници