Новата версия на Asus PadFone Infinity идва с процесор Snapdragon 800

Новата версия на Asus PadFone Infinity идва с процесор Snapdragon 800
A A+ A++ A

Asus обеща да представи нова версия на PadFone Infinity и устройството вече е факт. По отношение на техническите характеристики няма някакви сериозни изненади, тъй като основните промени вече станаха известни. И все пак устройството вече залага на по-бързия процесор Snapdragon 800 с честота 2,2GHz вместо на Snapdragon 600; вградената памет е намалена до 16GB или 32GB, но вече може да се увеличи чрез microSD карта, а освен това е добавен и втори микрофон за елиминиране на околния шум при разговор.

Устройството вече залага на DDR3 памет, която отново е с обем 2GB. По отношение на софтуера системата е базирана на Android 4.2.2 с опростени във визуално отношение промени в интерфейса. Значителни промени има и в приложението за управлението на 13-мегапикселовата камера, което вече предлага режим PixelMaster. Подобен е на Nokia PureView и комбинира пикселите, за да предложи по-качествени 3МР снимки. Разбира се, софтуерните модификации ще достигнат и до потребителите на първото издание на PadFone Infinity, но засега не е ясно кога.

Смартфонът е снабден и с различна текстура на задния панел, която напомня на диамант, а освен това ще се предлага в два нови цветови варианта - черен и бял. Трябва се спомене и че е съвместим с таблета от първата версия, така че, ако я имате, не е задължително да сменяте този аксесоар. Цената на PadFone Infinity в Тайван е около 640 долара, а таблетът струва още около 240 долара.

http://www.engadget.com/2013/09/17/the-new-padfone-infinity-snapdragon-800/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници