Радан Кънев в „Туитър“: Подкрепяме Борисов за свалянето на кабинета „Орешарски“

Радан Кънев в „Туитър“: Подкрепяме Борисов за свалянето на кабинета „Орешарски“
В събота Радан Кънев коментира смекчаването на позицията си за сътрудничество с ГЕРБ за сваляне на властта. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Подкрепяме Бойко Борисов за свалянето на кабинета „Орешарски“, коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев в профила си в „Туитър“.

„В тази задача заедно са всички, които подкрепят протеста. Тази цел е обща за нас и ГЕРБ, нататък има много разлики“, заяви Радан Кънев.

В отговор на изказването лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в своя профил в „Туитър“:

„Нееднократно подавах ръка за сваляне на правителството, срещнах „вежлив отказ“. А Даниел Вълчев заяви, че харесва Орешарски“.

В събота Радан Кънев коментира смекчаването на позицията си за сътрудничество с ГЕРБ за сваляне на властта в интервю за Дарик.

„Спорът кой е много по-десен, той се е водил на много плоскости. Аз се сещам за един мой текст от 2006 г., 2006 г.-2007 г. началото всъщност, когато писах, че спорът между СДС и ДСБ кой е по-десен на евроизборите, първите европейски избори, в крайна сметка беше спечелен от този, когото всички единодушно обвинявахме, че изобщо не е десен - Бойко Борисов. Беше спечелен по един категоричен начин, той имаше много евродепутати, ние нямахме нито по един. Загубихме подкрепата на ЕНП, загубихме образа на алтернатива на БСП в българската политика благодарение на подобен безплоден спор“.

#Радан Кънев #Кънев #Орешарски #Бойко Борисов #Даниел Вълчев #ГЕРБ #СДС #ДСБ #ЕНП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници