Чарли Шийн направи бившите си жени съседки

Чарли Шийн направи бившите си жени съседки
Чарли Шийн вече е съсед с бившите си жени. Снимка: it.wikipedia.org
A A+ A++ A

Наскоро Чарли Шийн призна, че в момента има три гаджета. Той не среща трудности да бъде в полигамна връзка, а проблемите му идват от бившите му съпруги, и по-точно Брук Мюлер.

Дамата, от която той има близнаците Боб и Макс, настоявала да ѝ купи къща в квартала на втората му съпруга Мълхоланд Естейт. Преди време Шийн взе имот на Денис и дъщерите им Сам и Лола там, а и самият той разполага с дом в квартала.

„Брук настояваше Чарли да ѝ купи къща в Мълхоланд Естейт. Тя каза, че не е честно Денис да има една, а тя не. След като се разведе с Чарли, се превърна в нейна цел да се сдобие с още имот там. Брук обичаше да живее в този квартал, докато бяха семейство, защото там е много спокойно и съседите ѝ са от холивудския хайлайф", сподели източник, цитиран от Female First и tialoto.bg.

Последната година бе доста тежка за Мюлер, която влезе в рехабилитационна клиника, за да лекува зависимостта си към наркотиците и алкохола. Децата ѝ отидоха под попечителството на Денис, която на драго сърце се грижи за тях. Брук се опитваше да си ги върне обратно, защото разчита на издръжката, която получава от актьора. Бившата съпруга така и не се е сдобила още с попечителството над близнаците си, но все пак успя да изнуди Шийн да ѝ купи къща, която тя не може да си позволи сама.

#Чарли Шийн #Брук Мюлер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници