Снимки на следващия Kindle Fire HD

Снимки на следващия Kindle Fire HD
A A+ A++ A

Едва ли може да има съмнение, че Amazon подготвя нови таблети Kindle Fire. Единственият въпрос е кога компанията ще ги представи. Както обикновено се случва през последните години обаче, нищо от кухнята на компаниите не остава скрито до премиерата на новите устройства.

Сайтът Boy Genius Report успя да публикува няколко снимки на обновения Kindle Fire HD със 7" екран, който ще трябва да се конкурира на пазара с новия Nexus 7. Макар че голяма част от отличителните белези върху задната страна на устройството са скрити, на изображенията се вижда, че говорителите са преместени, а освен това нови места имат и бутонът за включване и изключване, и този за регулиране на звука.

Най-изненадващата промяна обаче се забелязва в дизайна, който е много по-ъгловат за разлика от плавните извивки на предшественика му. Според източника на Boy Genius Report 8,9-инчовият таблет на Amazon ще има същия дизайн. Премиерата на новия Kindle Fire HD се очаква в края на септември, а продажбите на по-малкия таблет, както и миналата година, би трябвало да започнат няколко седмици преди тези на големия.

http://bgr.com/2013/09/11/amazon-kindle-fire-hd-2-pictures-exclusive/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници