НФСБ и „Национален идеал за единство“ се обединяват

НФСБ и „Национален идеал за единство“ се обединяват
„Не става въпрос за някакво механично обединение, а за обединяване на партии с почти сходни програми, идеали“, каза Симеонов. Снимка: НФСБ
A A+ A++ A

Проектът за разширяване на патриотичното обединение продължава, заяви съпредседателят на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов на съвместна пресконференция с партия „Национален идеал за единство“, предава „Фокус“.

„Не става въпрос за някакво механично обединение, а за обединяване на партии с почти сходни програми, идеали. Първите, които отбелязаха въпроса за арменския геноцид, са колегите от „Национален идеал за единство“, каза Симеонов.

„По време на кметството на Славчо Атанасов в Пловдив беше изграден паметник на хан Крум в Тракия. Той успя да премахне паметник на Филип Македонски завоевател“, добави съпредседателят на НФСБ.

„Ние сме продължител на партия ВМРО. В съвременната политическа обстановка смятаме, че усилията на НФСБ, на всички патриотично настроени български формации са похвални във време, в което партиите се множат, като се делят. Много силни усилия бяха положени патриотичните формации да бъдат разделени. Сегашното обединение ще доведе до силен фронт“, заяви Борис Ячев, председател на „Национален идеал за единство“.

#НФСБ #Валери Симеонов #Борис Ячев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници