Apple представи два нови модела iPhone

Apple представи два нови модела iPhone
A A+ A++ A

Събитията на Apple, на които компанията представя нови продукти, винаги са съпроводени с много емоции и предварителни спекулации. Не прави изключение и поредното, което донесе очакваните новини за новите допълнения в серията iPhone. Този път обаче детайлите за новите модели се появиха седмици по-рано в интернет, а освен това свободно се разпространяваха и компоненти от двата смартфона, така че до голяма степен знаехме какво ни готвят американците. Все пак беше добре да научим всичко за тях от източника.

Първи е бюджетния iPhone 5C, който използва същата технология като iPhone 5, но ще се предлага в различни цветове на пластмасовия корпус - зелен, бял, син, розов и жълт. Благодарение на изтеклите предварително компоненти вече видяхме как ще изглежда и определено няма елемент на изненада. Компанията ще разработила и цветни гумени калъфи, които ще позволят допълнителното персонализиране.

Устройството разполага с 4" дисплей, процесор А6 (като в iPhone 5) , 8МР камера с BSI сензор и леща с 5 елемента, нова предна камера, LTE, двубандови Wi-Fi и Bluetooth 4.0 възможности. iPhone 5C ще се продава в Щатите за 99 долара за варианта с 16GB памет и за 199 долара за този с 32GB при сключване на двугодишен договор. Калъфите са на цена 29 долара.


Информацията се обновява

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино