Снимка на опаковката на iPhone 5S показва основен бутон със сребрист пръстен

Снимка на опаковката на iPhone 5S показва основен бутон със сребрист пръстен
A A+ A++ A

Броени дни преди 10 септември, когато очакваме Apple да представи следващите допълнения в серията си смартфони, в интернет се появиха снимки, които вероятно показват опаковката на един от двата нови смартфона. Става дума за iPhone 5S, чието име се потвърждава и от надписа върху опаковката. Вижда се, че не ни очакват големи промени по отношение на дизайна, но прави впечатление наличието на сребърен пръстен около основния бутон.

Наскоро Клейтън Морис, който е говорител в ТВ канала Fox News заяви, че iPhone 5S ще има основен бутон със сребрист пръстен и в него ще е вграден сензор за пръстови отпечатъци. През последните дни се появи снимки на този компонент, а освен това и поканата за събитието на Apple съдържа няколко сребристи пръстени, наред с цветни кръгове, което вероятно подсказва за премиерата на iPhone 5S и на по-евтин модел с цветен корпус, който познаваме като iPhone 5C.

http://appleinsider.com/articles/13/09/06/apple-may-differentiate-iphone-5s-fingerprint-scanning-home-button-with-silver-ring

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници