Изображения от следващото обновяване на Windows Phone 8

Изображения от следващото обновяване на Windows Phone 8
A A+ A++ A

Тази есен очакваме Microsoft да пусне ъпдейт за Windows Phone 8, което ще активира поддръжката на по-актуален хардуер (например четириядрени процесори и 1080р дисплеи) и ще направи различни промени към платформата. Обновяването е известно като General Distribution Release 3 и ще дебютира с нови устройства като очакваното Nokia Lumia 1520, но ще донесе носи неща и за съществуващите модели.

Благодарение на потребител на форума на WP Central можем да видим нова серия от екранни изображения от GDR3. Те идват от смартфон, който е бил закупен от обява в Craigslist и очевидно е използвал новата версия. Снимките показват нов режим за автомобилна употреба, опция за затваряне на приложения в мултитаскинг менюто и възможност за изключване на автоматичното завъртане на екрана.

Microsoft ще добави и поддръжка за промяна на звуците за известяване в телефона за различните приложения (ел.поща, календар, гласова поща, съобщения и т.н.). Друга от функциите, която ще се завърне е и опция за настройване на Wi-Fi връзка при първоначалното конфигуриране на устройствата, за да може да бъде възстановено съществуващо резервно копие на данните. От The Verge потвърждават истинността на изображенията и добавят, че GDR3 ще дебютира първо в Nokia Lumia 1520 и HTC Harmony, а по-късно ще достигне и до съществуващите телефони.

http://www.wpcentral.com/alleged-screenshots-gdr3-and-nokia-bittersweet-shimmer

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници