Засекретени се оказаха сигналите по порно-скандала в Свети Влас

Засекретени се оказаха сигналите по порно-скандала в Свети Влас
Засекретени се оказаха сигналите срещу учителя по математика и информатика в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в Свети Влас. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Засекретени се оказаха сигналите срещу учителя по математика и информатика в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в Свети Влас Николай Стратиев, в чиито часове ученици са мастурбирали, 24chasa.bg.

“Не можем да ви ги предоставим, тъй като съгласно Закона за достъп до обществена информация е нужно разрешение от инспектората. Това обаче ще отнеме време. Иначе на драго сърце бих ви ги дал да ги видите”, заяви пред в. “24 часа” и. д. шефът на Регионалния инспекторат за образование в Бургас Георги Даутев.

Сигналите били няколко и изпращани предимно от родители на учениците. Тийнейджърите се оплакали вкъщи, че били стимулирани в час по математика да влизат в порносайтове и да мастурбират. По тази информация вчера се е самосезирала Агенцията за закрила на детето, която ще проверява достоверността на сигналите.

Агенцията за закрила на детето ще проверява, защо след жалбите не е имало реакция от просветния инспекторат и от училището.

#детето #ученици #жалби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници