Galaxy Note 10.1 2014 е с по-голяма резолюция и ще работи с Galaxy Gear

Galaxy Note 10.1 2014 е с по-голяма резолюция и ще работи с Galaxy Gear
A A+ A++ A

Слухове, че Samsung може би подготвя по-голяма версия на Galaxy Note имаше, но, за съжаление, на IFA 2013 от Samsung не ни изненадаха що се отнася до големината на екраните на таблетите. Компанията наистина представи Galaxy Note 10.1 2014, който се оказа приятно попълнение към серията. Дисплеят на новия модел е 2560 х 1600, същата като на Galaxy Nexus 10, а дебелина на корпуса му е само 7,9 мм. Ако Galaxy Note 10.1 ви прилича на Nexus 10, това няма да е случайно, още повече, че Samsung е производителя и на таблета на Google. Таблетът ще работи с осемядрения процесор Exynos Octa на 1,9GHz и 3GB RAM. Задната му част е облечена в същата изкуствена кожа, като Galaxy Note III. Основната камера на Galaxy Note 10.1 е 8МР, а тази за видео разговори - 2МР. Таблетът ще се продава в три варианта с различна потребителска памет - 16GB, 32GB и 64GB. Освен това очакваме и различни конфигурации според WiFi и 3G възможностите.

Софтуерът ще включва Android 4.3, както и всички обновления, които са достъпни за Galaxy Note III и Galaxy Gear. Големиият таблет също ще е съвместим с умния часовник на Samsung и ще е продава с доста безплатно съдържание.

Продажбите започват на 25 септември в 149 страни по света. Ще го намерим в черно и бяло на цени, които засега остават неизвестни.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници