Столична община въведе промени в организацията на движението заради протестите

Столична община въведе промени в организацията на движението заради протестите
www.capital.bg
A A+ A++ A

Затворен за движение е участъкът на бул. „Цар Освободител” в района около сградата на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забраната се налага заради преминаването на групи от хора.

От Столична община напомнят, че във връзка с провежданите в столицата протести се въвеждат промени в организацията на движението в централната градска част.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 07.30 часа до 15.00 часа на 4 и 5.09.2013 г. на пл. „Св. Александър Невски“, южната страна на пл. „Св. Александър Невски“ откъм сградата на Светия синод и ул. „15 ноември“, като се осигури свободният достъп на богомолците през централния вход на Храм-паметник „Св. Александър Невски“. Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. „Народно събрание“, на ул. „Оборище“ между бул. „Васил Левски“ и ул. „Г. С. Раковски“.

От 7.00 часа до 15.00 часа на 4 и 5.09.2013 г. по преценка и разпореждане на СДВР и КАТ Пътна полиция се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „15 ноември“ между бул. „Цар Освободител“ и пл. „Св. Александър Невски“ и по ул. „Оборище“ между бул. „Васил Левски“ и ул. „Г. С. Раковски“.

От 7.00 часа до 15.00 часа на 4 и 5.09.2013 г. се закрива спирка „Пл. Александър Невски“ на тролейбусна линия № 9 на ул. „Г. С. Раковски“ двупосочно по преценка и разпореждане на СДВР и КАТ Пътна полиция.

Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за времето и на местата, посочени по горе.

#Столична община #движение #транспорт #СДВР #МВР #КАТ #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници