Google май случайно показа Nexus 5

Google май случайно показа Nexus 5
A A+ A++ A

Заедно с новината, че следващото издание на Android ще се казва KitKat, Google публикува видео, което показва издигането на съответната фигура с формата на десерта пред централата на компанията. В него обаче случайно може и да са се промъкнали кадри, показващи следващото попълнение на серията Nexus в ръцете на служител на компанията.

Показаното устройство е с ъгловата форма в сравнение с предшественика му и има хоризонтален надпис Nexus върху задния матов панел - припомняме, че такъв присъства и върху таблета Nexus 7. Забелязват се още голяма камера и дори логото на LG, което потвърждава слуховете, че двете компании отново ще работят заедно по серията Nexus.

Достоверността на показаното се подсилва от факта, че Google скри видеото в YouTube. От LG са отказали коментар с думите, че в момента нямат нищо официално за обявяване. Наскоро Google намали цената на телефона Nexus 4, а през последните дни стана ясно, че версията с 8GB е изчерпана напълно и няма планове наличностите от нея да бъдат възстановени.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници