Meizu MX3 е първият смартфон със 128GB памет

Meizu MX3 е първият смартфон със 128GB памет
A A+ A++ A

Meizu не спират да ни изненадват още от годините, когато произвеждаха най-добре изглеждащото копие на iPhone в Китай. Оттогава насам обаче компанията претърпя някои промени и продължава да развива собствената си линия продукти, които в момента спокойно могат да съперничат на предложенията на големите имена на пазара за мобилни устройства.

Новият смартфон на Meizu - MX3, който беше представен наскоро, например е първият, който има 128GB вградена памет. Той разполага с 5,1" дисплей с резолюция 1800 х 1080 пиксела и впечатляващата пикселна гъстота от 415ppi. Телефонът е задвижван от процесор Exynos 5 Octa (четири ядра Cortex A15 с честота 1,6 GHz и четири Cortex A7 с честота 1,2 GHz) и работи с Android 4.2. Има 2GB RAM памет.

Камерата е с 8МР сензор от Sony и е допълнена с оптика със сапфирно покритие, бленда f/2.0 и стабилизация на изображението, а освен това включва и чип на Fujitsu за снимане с кадрова честота 20fps. За звука пък се грижи специален чип Wolfson, а кодекът Dirac HD в комбинация със специален усилвател и три микрофона води до по-ясен звук при разговор. Цените на Meizu MX3 започват от около 408 щатски долара за модел с 16GB памет и стигат до 650 долара за варианта със 128GB, а началото на доставките се очаква по-късно този месец.

http://www.meizu.com/products/mx3fun.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници