HTC представи Desire 601 и Desire 300

HTC представи Desire 601 и Desire 300
A A+ A++ A

Броени дни преди началото на изложението IFA HTC представи два нови смартфона, които са част от серията Desire. Един от тях е Desire 601, който досега познавахме под кодовото име Zara. Устройството предлага някои функции, които са част от линията One, и е първо в линията Desire, което предлага LTE възможности. На разположение на потребителите са предно разположени стереоговорители (част от системата BoomSound) и интерфейсът Sense 5 с познатото приложение BlinkFeed.

Корпусът е изработен от поликарбонатна пластмаса, а сред характеристиките са 4,5" qHD (960 x 540) дисплей, двуядрен процесор Snapdragon 400 с честота 1,4GHz, 1GB RAM и 8GB вградена памет, която може да се разшири чрез карта. Основната камера е с резолюция 5МР. Desire 601 ще се продава от този месец в черно, бяло и червено.

Другото ново устройство е в по-нисък ценови клас. HTC Desire 300 предлага двуядрен процесор Snapdragon S4 с честота 1GHz, 512MB RAM, 4GB вградена памет, microSD слот и 4,3" дисплей с резолюция 480 х 800 пиксела. Снабдено е с 5МР основна камера и VGA предна и осигурява още 1650mAh батерия и Bluetooth 4.0. Отново откриваме интерфейс HTC Sense с BlinkFeed, а продажбите ще започнат през октомври.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници