Alcatel пуска два нови смартфона

Alcatel пуска два нови смартфона
A A+ A++ A

За нови телефони на Alcatel сме писали последно в началото на годината, но около шест месеца по-късно компанията има два нови модела, които да предложи на пазара - One Touch Idol S и One Touch Idol Mini. One Touch Idol S е с 4,7" дисплей с резолюция 720р, а One Touch Idol Mini - с 4,3" с резолюция 480 x 854 пиксела. Idol S разчита за предпазване на екрана на стъклото Asahi Dragontrail вместо на по-популярното Gorilla на Corning.

Телефонът работи с двуядрен процесор с честота 1,2GHz и има 1GB RAM. Потребителската памет е 4GB, но можете да добавите до 32GB чрез microSD слот. Телефонът поддържа WiFi, DLNA 2.0, Bluetooth 4.0 и разполага с A-GPS. Idol S работи с Android 4.2 и се продава с шест предварително инсталирани игри, сред които са Asphalt 7 и UNO & Friends.

One Touch Idol S Mini заменя Dragontrail с устойчивото на надраскване стъкло BlackCrystal. Процесорът му е двуядрен с работна честота 1,3GHz, а оперативната памет е 512МВ. Телефонът има варианти с една или две SIM карти, като потребителската памет също се различава в зависимост от това. Моделът с една SIM карта разполага с 4GB памет и microSD слот, докато този с две SIM карти има 8GB памет без възможност за добавяне на още. Цените на телефоните засега не са известни, но ги очакваме скоро на пазара.

http://www.engadget.com/2013/08/31/alcatel-one-touch-idol-s-mini-evo-8-hd/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници