Дария Станишева ориса бебето на културния министър

Дария Станишева ориса бебето на културния министър
Дария с майка си Моника Станишева. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

„Да пораснеш голям. Да слушаш мама и татко. Да ти върви в учението. Да си умен...“ С такава орисия тръгва в живота 40-дневният Йоан Стоянович. Вчера в дома на Мария Дивизиева се събраха над 40 дами, за да разчупят погача. А в ролята на орисници влязоха малките Дария - щерката на Сергей Станишев, и Моника Йосифова и Виктория - 7-годишната дъщеря на бившия царски министър Николай Василев.

Съпругата на Станишев Моника бе довела на бебешкото парти и малкия им син Георги, който се роди дни преди Йоан Стоянович. Под погледите на двете баби - актрисата Ани Бакалова и Лилия Дивизиева, над главата на бебето и майката над бяла кърпа беше разполовена погачата, а трохите - събрани и качени нависоко, за да израсне юнакът голям.

В това време таткото - министърът на културата д-р Петър Стоянович, бе на посещение в Одеса. Всички гостенки останали приятно изненадани от формата на Мария Дивизиева, която до дни трябва да се върне на работа като шеф на кабинета на министър-председателя Пламен Орешарски.

Отслабнала, елегантна, тя бе избрала костюм от копринена риза и панталон в тъмносиньо. Йоан пък бе най-усмихнатото и спокойно бебе, издокаран в дънково гащеризонче. Той е кръстен както на дядо си - известния писател и филмов критик Иван Стоянович, така и на пралеля си - покойната вече актриса Жана Стоянович, която не дочака да го види.

На обичая присъства и личната инструкторка на Дивизиева, която е дала на младата майка първи уроци как да отгледа най-правилно и здравословно Йоан, как да кърми и други важни съвети. Порадва му се и дъщерята на Петър Стоянович от предишна негова връзка.

Сред многобройните практични и забавни подаръци се открояваше везана кошуля (дълга бяла ризка), избродирана собственоръчно от известната писателка Бойка Асиова - роднина на Дивизиева. Според обичая на Бабин ден бебето се представя на бабите в Разлог, откъдето е родом майката, облечено задължително в такава дрешка.

По "24 часа"

#Моника Йосифова #Петър Стоянович #Мария Дивизиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници