Pressy добавя още един хардуерен бутон към Android

Pressy добавя още един хардуерен бутон към Android
A A+ A++ A

Android предоставя почти неограничени възможности за персонализация на потребителското преживяване и точно на това залага един интересен проект в Kickstarter. Той се нарича Pressy и ще се възползва от жака за слушалки на телефона ви, като включи в него специален плосък бутон. Благодарение на него може да стартирате дадено приложение или изпълните определено действие само чрез натискане.

Възможно е конфигурирането на различни бързи връзки, като се ползват еднократно или многократно натискане, а освен това се отчита и продължителност на натискането на бутона. Например едно кратко натискане активира фенерчето, едно продължително активира тих режим, а двойно прави снимка с камерата.

Хората зад Pressy искат да съберат 40 000 долара, за да направят джаджата, а в момента вече са получили над 165 000 долара, което показва, че идеята не е толкова странна, колкото звучи. Ако искате да подкрепите проекта и получите един от иновативните бутони, можете да го направите, като дарите поне 17 долара плюс 5 долара за доставка. Очакваната доставка е през март следващата година.

http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници