Появиха се и снимки на HTC Zara mini

Появиха се и снимки на HTC Zara mini
A A+ A++ A

Вече видяхме кадри, показващи смартфона HTC Zara, но се оказва, че тайванската компания готви и негова умалена версия. Освен това може да подкрепим тази информация и с негови снимки, които се появиха в китайската социална мрежа Weibo, а по-късно устройството беше забелязано и в сайта на китайския телекомуникационен регулатор Tenaa. По-малкото устройство ще носи номер 301e, а по данни на @evleaks ще се продава като HTC Z3.

Появилите се неофициални технически характеристики поставят устройството в средния ценови клас. Съгласно тях HTC Z3 ще използва Android 4.1.2 и ще има 4,3" дисплей с резолюция 480x800 пиксела. Производителността ще се гарантира от двуядрен процесор с честота 1GHz и не е изключено това да бъде Snapdragon 400. На разположение ще са още 512MB RAM, 8GB вградена памет и microSD слот.

Очакваме още 5MP основна камера, която ще може да записва 720p видео и 1.3MP предна камера. Като размери се посочват 132 x 66 x 9,88 мм при тегло 125 г. Все още не е известна премиерната дата на смартфона, но се говори, че цената му в Китай ще бъде 1299 юана, което е едва 160 евро.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници