В Пловдивско откриха две лаборатории за марихуана

В Пловдивско откриха две лаборатории за марихуана
Две лаборатории за марихуана откриха в Пловдивдско. Снимка: musicslave.blog.bg
A A+ A++ A

Две лаборатории с канабис и суха листна маса от марихуана са били открити в пловдивското село Цалапица при специализирана полицейска операция на служители от секторите „Противодействие на криминалната престъпност” и „Специализирани полицейски сили” и от РУП-Стамболийски при ОДМВ-Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Акцията е била проведена в рамките на два дни в селото под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив. 10 души са били задържани в ареста за 24 часа. Всички задържани са жители на Цалапица.

От различни къщи и дворове в селото са иззети общо 97 растения канабис в различен стадий на растеж, 3 електронни везни и 12,338 грама суха листна маса от марихуана. Едната лаборатория, в която имало оборудване за отглеждане на марихуана и електронна везна, но без растения в момента, е била открита при претърсване в къща, в двора на която били намерени четири растения марихуана.

Другата лаборатория била уредена в оранжерия с капково напояване. Там имало 28 растения марихуана в различен стадий на растеж. Останалите насаждения от марихуана били намерени в различни дворове в селото.

Материалите от специализираната операция са докладвани в Районна прокуратура - Пловдив. По тях са образувани 6 досъдебни производства.

#Пловдивско #марихуана #Цалапица #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници