Борисов: Бившият президент да не прехвърля личната си грешка за Станишев

Борисов: Бившият президент да не прехвърля личната си грешка за Станишев
Уважавам мнението на бившия президент г-н Първанов, но няма как той да прехвърли личната си кадрова грешка с издигането на Станишев, без един ден трудов стаж, за лидер на БСП. Това заяви за Агенция “Фокус” лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов
A A+ A++ A

Уважавам мнението на бившия президент г-н Първанов, но няма как той да прехвърли личната си кадрова грешка с издигането на Станишев, без един ден трудов стаж, за лидер на БСП.

Това заяви за Агенция “Фокус” лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. „Може би тогава си е мислил, че подобен мек човек ще бъде послушен, но така или иначе - сега всички ние сме принудени да берем плодовете от тази негова кадрова грешка. Има толкова кадровици в БСП, че са повече от членовете”, каза Бойко Борисов.

„Съгласен съм с това, което Първанов казва, че БСП вече не е голяма, а пък още по-малкото - и социална партия.

Ние винаги сме казвали, че там има една организирана група, клика, която разпределя постовете в държавата, която управлява нелегитимно, непрозрачно, в сговор с националистите от „Атака”, което ще е много тежък проблем за Станишев и в европейски и във вътрешен план”, заяви Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #Сергей Станишев #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници